Begeleiding

Print

Voor begeleiding kunt u ook een totaal pakket samenstellen voor:

  • Uzelf
  • een vereniging
  • een evenement

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding over een langere periode (bijvoorbeeld een jaar) is een combinatie van consulten, wingate testen, blessure begeleiding, lactaattesten, inspanningstesten, trainingsrichtlijnen, voedingsadviezen etc. mogelijk.. Aan de hand van het wedstrijdschema en de doelstellingen voor het seizoen stelt de sportarts met u een specifiek pakket samen. Nauwe samenwerking met de trainer geeft de beste garanties op resultaat.

Verenigingsbegeleiding

Goede en snelle opvang bij blessures en complete begeleiding van sporters naar het, op verantwoorde en veilige wijze, bereiken van hogere prestaties staan voorop. Begeleiding van verenigingen vergroot de toegankelijkheid van deze sportmedische voorzieningen. Hierdoor wordt de duur van blessures verkort en worden nieuwe blessures voorkomen. Het pakket kan bestaan uit telefonische spreekuren voor de sportmasseur van de vereniging, testavonden, consulten bij blessures, inspanningstesten, geschiktheidskeuringen, voorlichtingsavonden etc.

Evenementenbegeleiding

De sportarts kan ook bij evenementen het totale sportmedische team coördineren. Goede sportmedische begeleiding is van groot belang. Deelnemers aan sportevenementen zijn zodoende verzekerd van deskundige medische opvang. Voor het inhuren van een sportarts kunt u contact opnemen met SMA Oost Nederland.

Joomla Business Templates by template joomla